Szerver

Szerverünk IP címe: play.elixircraft.eu
Jelenleg 33 játékos elérhető.

Discord

 Discord szerverünk linkje: dc.elixircraft.eu
Jelenleg 261 tag van a discord szerverünkön.
Szolgáltatás használati feltételek

1. Felhasználási feltételek tárgya
1.1 Az elixircraft.hu online játékokat biztosít weboldalán, kizárólag szórakoztatási célból. Tilos ezeket nyereségszerzésre vagy üzleti célokra felhasználni!

2. Szolgáltatás igénybevétele
2.1 Az elixircraft.hu által üzemeltetett internetes játék és egyéb szolgáltatások igénybevételének előfeltétele a felhasználó regisztrációja. A felhasználó regisztrációjával automatikusan elfogadja jelen felhasználási feltételeket.
2.2 A regisztráció csak természetes személyek számára engedélyezett.
2.3 A sikeres regisztrációhoz a felhasználónak meg kell adnia egy felhasználónevet és egy működő email címet. A megadott felhasználónév nem sértheti harmadik személy jogait, nem ütközhet közerkölcsbe.
2.4 A sikeres regisztráció után, egy felhasználói fiók jön létre. A felhasználói fiókba a felhasználó bármikor be tud jelentkezni, adatait meg tudja változtatni. A felhasználó fiók az elixircraft.hu beleegyezése nélkül nem ruházható át harmadik személy számára.
2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre az elixircraft.hu, vagy bármely harmadik személy.

3. A felhasználó kötelezettségei
3.1 A felhasználó garantálja, hogy az általa regisztrációkor megadott adatok valósak.
3.2 A felhasználó köteles titokban tartani bejelentkezési adatait. A felhasználó jelszavát harmadik fél számára nem adja ki!
3.3 Abban az esetben, ha a felhasználóban felmerül az a gyanú, hogy egy harmadik személy birtokába került az ő jelszava, köteles azonnal megváltoztatni jelszavát. További visszaélések esetén a felhasználó köteles értesíteni a elixircraft.hu üzemeltetőit.
3.4 A felhasználó bejelentkezési adatait kizárólag az elixircraft.hu oldalán használja fel.

4. Online játék szabályai
4.1 A felhasználó a játékmenetben minden esetben egy felhasználói fiókkal vehet részt. A több fiókkal egyidejűleg való bejelentkezés tilos! Amennyiben ezt a felhasználó megszegi, az elixircraft.hu bármikor szabadon tilthatja, vagy törölheti a felhasználó fiókjait.
4.2 Tilos a játékmenetet bármilyen segédprogrammal vagy modullal manipulálni! A felhasználó nem használhat külső programokat azon célból, hogy előnyhöz jutassa magát a többi játékossal szemben.
4.3 Tilos különbféle programokkal helyettesíteni a felhasználó tevékenységeit. Értsd: botokkal, scriptekkel
4.4 A felhasználó a játékban megszerzett virtuális tárgyait nem értékesítheti "valódi" pénzért. Tilos a megszerzett tárgyakkal a csere általi kereskedés is!
4.5 Az online játékban használt és vásárolt virtuális javak minden jogával az elixircraft.hu rendelkezik. Ugyanezen szabály vonatkozik a felhasználó által létrehozott virtuális javakra is.

5. Kötelezettségszegésből adódó következmények
5.1 Az elixircraft.hu nem felel azokért a károkért, amelyeket egy felhasználó kötelezettségszegéséből erednek.
5.2 Az elixircraft.hu nem felel azokért a károkért, amelyeket egy felhasználó egy másik felhasználóval szemben követett el. Ebben az esetben viszont az elixircraft.hu dönthet úgy, hogy a vétkes felhasználó számára megtiltja szolgáltatásai elérését.

6. Használati díjak
6.1 Az online játékok használata ingyenes.
6.2 Bizonyos tulajdonságok (feature) azonban csak fizetés ellenében vehető igénybe. A fizetős tulajdonságok pontos listáját és árát az elixircraft.hu weboldalán találja meg a felhasználó. Minden megvásárolt tulajdonság korlátozott ideig használható.
6.3 Az emelt díjas SMS és emelt díjas telefonhívás fizetési módok, csak telefonszámlát fizető Felelős személy beleegyezésével használhatóak.
6.4 Az elixircraft.hu fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a vásárolható tulajdonságok árát.
6.5 A vásárolt tulajdonságok nem átruházhatóak más játékosokra.

Az elixircraft.hu fenntartja a jogot jelen feltételek megváltoztatására. A változtatásról a felhasználókat 14 nappal az életbe lépés előtt köteles tájékoztatni. A tájékoztatás az elixircraft.hu weboldalán vagy e-mailben történik

Nordrhein-Westfalen, 2021. 01. 19.

Discord szerverünk
Statisztikák
Regisztrált játékosok4838
Jelenleg elérhető33
Legtöbb elérhető játékos52
Legújabb játékos Crayola
Büntetések
Kitiltások száma 858
Kirúgások száma 3398
Némítások száma 752
Figyelmeztetések száma 780